Korpinegailu, korpikateus ja mitäpä se hyvejää-asenne.

Mikä siinä toisten ihmisten arvostelemisessa niin viehättää?!
Eihän se oo ollu muodissa koskaan. Eikä tuu olemaankaan.

🆘 Naapuri osti uuden auton 👉 on se niin olevinaan.
🆘 Hyvän päivän tuttu laihdutti 👉kaet se seuraavaksi yrittää missikisoihin, van kyllä se yritykseksi jääpihi.
🆘 Yksi alkoi elää terveellisesti ja liikkua 👉se on niin vouhka.
🆘 Toinen alkoi iloita elämästä 👉 ihanhan se on pöljäksi tullu, se on kohta pehmeässä pyöreässä huoneessa, sano minun sanoneen.
🆘 Kolmas perusti yrityksen ja pärjää omalla työllään 👉mikähän se tuohi kuvittelee olevansa, ei tuu kestämään, kohta on lappu luukulla. Mitäpä se tuommonen mittää hyvejää.
🆘 Neljäs aloitti salitreenit 👉 tuohikko muka salille mennee, no empä oes uskonu. no se on viikko ku se jaksaa kulukea.

Se, minkä minä huomasin yleisillä saleilla työskennellessäni, että vaikka kuinka kuntosalit on tarkoitettu kaikille, sinne mahtui tyyppejä jotka arvosteli isoon ääneen muita, moitti naureskellen toisen käyttäjän ulkonäköä tai kuntoa. Tätä tapahtui ihan jokaisella yleisellä salilla missä kävin valmentamassa, ei ollut pelkästään yhden salin juttuja se. Toisinaan tilanne meni siihen, että jouduin ihan huomauttamaan asiasta. Jokaisen pikku kylän ongelma on se, että kaikki tuntee toisensa ja se korpikateus nostaa päätään olipa kyseessä mikä tahansa asia. Teetpä mitä tahansa, niin aina löytyy joku jota se ärsyttää.

Kuntosalit ei (niinku ei moni muukaan) ole arvostelijoiden paikkoja. Jos et kertakaikkiaan pysty pitämään suutasi kiinni, jää kotiin. Jos et pysty sanomaan mitään hyvää, ole hiljaa. Niin yksinkertaista se on. Älä loukkaa tahallaan ketään, se yksikin pieni loukkaava sana tai lause voi romuttaa herkän ihmisen koko elämän tai juuri alulle laitetun kuntokuurin. Salipelko on tänä päivänä ihan oikea ongelma. Sitä me ollaan käsitelty asiakkaiden kanssa, ja niin monen kohdalla se pelko on hälventynyt. Rohkeus on kasvanut ja salille meno ei enää tunnu niin vaikealta. Yksi syy minun PT-Studion perustamiseen oli se, että haluan tuoda asiakkaalleni turvallisen harjoitteluympäristön, jossa kukaan, EI KUKAAN, arvostele toista. En hyväksy sitä ollenkaan, ja jos tämmöstä tapahtuu minun salilla, tulen puuttumaan siihen välittömästi.

Jokainen ihminen on arvokas. Sinäkin. Ja minun Studiolla jokainen on samalla viivalla. Ketään ei loukata, arvostella tai solvata.

Unohdetaan korpinegailu – korpikateus ja mitäpä se hyvejää – asenne. Iloitaan toisten onnistumisien puolesta, ollaan onnellisia ja kiitollisia siitä mitä meillä on. Ei se nyt niin vaikeaa oo. Positiivisuuden kautta <3

Jätä kommentti

× Ota yhteyttä Whatsapilla