Top 5 tekosyyt sille miksi en voi aloittaa elämänmuutosta

5. “Minulla olkapää(tai joku muu nivel) kipeä!”

Tämä on aika yleinen. “En voi harrastaa mitään liikuntaa, koska lääkäri sanoi että minun pitää varoa sitä olkapäätä. Joten vietän kaikki vapaa-ajat sohvalla syöden sipsiä.” Jos lääkäri sanoo sinulle, että et saa rasittaa sinun kipeää olkapäätä tai polvea, niin lääkäri ei tarkoita sitä että et voi harrastaa liikuntaa tai tehdä kuntosalitreeniä.

Jos et tiedä miten harrastaa liikuntaa tai kuntosalilla treenaamista kipeää niveltä varoen, niin tervetuloa valmennukseen.

4. “Helppoahan se sinulla on kun sinulla on hyvät pohjat.”

Meillä on kaikilla lähtötasomme ja kaikki me lähetään nollasta joskus. Jopa se ammattiurheilija on lähtenyt nollasta. Ei Usain Bolt syntynyt niin, että hänellä oli muutama juoksumitali jo palkintokaapissa valmiina. Eikä ikinä ole liian myöhäistä.

Jos et tiedä miten aloittaa, niin tervetuloa valmennukseen.

3. “Minulla ei ole rahaa!”

Tämä on hyvin tyypillinen, eli kaikkeen muuhun löytyy rahaa paitsi oman hyvinvoinnin panostamiseen. “Ostin juuri uuden iPhonen, uudet pilkkihaalarit piti ostaa, uuteen laukkuun meni rahaa ja puoliso halusi viikonlopuksi Lievestuoreelle juopottelemaan. Viikonloppuna paloi tonni kapakkaan. Nyt ei ole rahaa ostaa 30€ kuukausikorttia kuntosalille.” 

Jos et tiedä miten priorisoida elämää, niin tervetuloa valmennukseen.

2. “Minulla ei ole aikaa”

Meillä on kaikki tekniikka käytössä. Autot kuljettaa, kone pesee pyykit ja tiskit, robotit imuroi ja leikkaa jopa nurmikon ja sinulla ei ole aikaa? Viikossa on 168 tuntia ja kehittävään liikunnan harrastamiseen tarvitaan 3 – 5 tuntia viikossa, niin nyt kannattaa keksiä joku parempi tekosyy.

Jos et tiedä miten käyttää nuo  3 – 5 tuntia liikuntaan, niin tervetuloa valmennukseen.

1. “No kun minulla on lapsia!”

No hyvä että on! Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus. Tämä on todella huono tekosyy. Mitä tekosyitä meinaat keksiä kun lapset on isoja?

Sitten kun olet lopettanut tekosyiden keksimisen, niin tervetuloa valmennukseen.

Listan laati: PT-Tatu

Jätä kommentti

× Ota yhteyttä Whatsapilla