YKSILÖVALMENNUKSET

YKSILÖVALMENNUKSET

Oletko miettinyt missä välissä treenaisit? Korpicoach-studiolla otetaan huomioon asiakkaan työvuorot ja sovitetaan ajat yhteen! Paranna työhyvinvointiasi yksilövalmennuksen avulla, äläkä kärvistele kivuissa!
LUE LISÄÄ

PARIVALMENNUKSET

PARIVALMENNUKSET

Tähän pakettiin voidaan ottaa kakski asiakasta yhdessä, jolla on samat tavoitteet ja lähtökohdat. Molemmille räätälöidään omat suunnitelmat ja valmennustapaamisiin tullaan yhdessä. Seuranta ja tuki tapahtuu molemmille yhdessä ja erikseen.
LUE LISÄÄ

RAVINTOVALMENNUS

RAVINTOVALMENNUS

Jokainen suupala voi olla kunnianosoitus tai mielenosoitus kehoillesi. Ravintotottumukset näyttelevät isoa osaa painonhallinnassa, kiinteyttämisessä ja lihasten kasvattamisessa. Ota yhteyttä ja katsotaan sinun ruokailutottumukset kuntoon!
LUE LISÄÄ

Elämäntaparemontti

ELÄMÄNTAPAREMONTTI

Onko elämäntapasi päässeet retuperälle? Liikunta jäänyt ja tilalle tullut jotain, mikä saa olon väsyneeksi ja voimattomaksi? Elämäntaparemontti-valmennus on kokonaisvaltainen hyvintointipaketti.
LUE LISÄÄ

Korpicoach valmentajat

Personal trainer Virve

Minulla itselläni on painonpudotus ja elämäntapamuutostausta, joka on minulle Personal Trainerina vain etu. Keskityn asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Annan asiakkaalle tarkat ja monipuoliset ohjeet tulokseelliseen harjoitteluun. Osaan motivoida ja auttaa asiakasta pois esimerkiksi salipelosta. Olen vahvimmillani yksilövalmennuksissa, jossa saan antaa asiakkaalle täyden huomion ja läsnäolon tärkeyden.

Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja haluan seurata asiakkaan kehitystä läheltä. Valmentajana olen huumorintajuinen, ystävällinen ja lempeä, mutta osaan olla myös tiukka ja vaativa, mikäli tavoitteiden saavuttaminen sitä vaatii. Asiakkaan kanssa etenemme aina terveys edellä.

Personal trainer Virve treenaamassa.

Personal trainer Tatu

Minä olen Tatu, tuttavallisesti ihmiset kutsuvat minua PT-Tatuksi. Valmennan täällä Korpicoach PT-Studiolla.
Bravuureitani ovat, elämäntapamuutokset ja kestävyysurheilu ja kuntonyrkkeily.
Valmentajana olen rauhallinen, ystävällinen, mutta tarvittaessa luonnetta ja jämyä löytyy.
Taustalla minulla on elämänkokemusta, elämäntapamuutos ja halu auttaa muita muuttumaan.
Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelemaan.

Ota rohkeasti yhteyttä:
tatu@korpicoach.com
0445410957
instagram: @pt_tatu
facebook: @ksvpttatu

Personal trainer Petri

Minulla on vahvan tietotaidon lisäksi seitsemän vuoden aktiivinen salitausta, joten voit olla varma että olet turvallisissa käsissä. Minulla on hyvin hallussa lisäravinnepuoli, joten älä epäröi tulla kysymään mitä tahansa meidän Fitnesstukun tuotteista.

Harrastuksiin minulla kuuluu
kuntosaliharjoittelun lisäksi mm. moottorikelkkailu.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä, ystävällinen ja luotettava. Hyvän valmentajan ominaisuuksiin kuuluu myös periksiantamattomuus, tietynlainen jämäkkyys ja tsemppaustaito, näitä kaikkia minulla on.

Ota rohkeasti yhteyttä:
petri@korpicoach.com
0401937799

× Ota yhteyttä Whatsapilla